2 Νοεμβρίου 2017

Φρικιαστικές εικόνες στα Καλάβρυτα με οδηγό που σέρνει σκύλο με το όχημά του

Πόσα κτήνη υπάρχουν στη χώρα μας; Όχι ζώα, κτήνη, παλιάνθρωποι. Τα πλάνα ενός βίντεο που μεταδόθηκαν από κανάλι της Αχαΐα και δείχνουν έναν ασυνείδητο να έχει δέσει ένα μικρό σκύλο στο ημιφορτηγό του και να τον σέρνει με το αμάξι του, ενώ έχει αναπτύξει ταχύτητα, προκαλώντας τον βασανισμό, ή και τον θάνατο, του άτυχου ζώου, προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

 Και αποδεικνύουν ότι όσο και αν η σχετική νομοθεσία προβλέπει ποινές που κατά διαστήματα επιβάλλονται, το πρόβλημα είναι αλλού: στην αστυνομία αλλά κυρίως στο μυαλό των ανθρώπων. Αν και σε αυτήν την περίπτωση, το «ανθρώπων» χρησιμοποιείται μάλλον κατ΄ευφημισμόν…

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο  patrastv.gr.

Οπως έγινε γνωστό το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων έχει ενεργοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, καθώς η πινακίδα του δεν διακρίνεται καλά στα πλάνα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη του σκύλου.

Σημειώνεται ότι άλλος οδηγός σταμάτησε το βασανιστή του σκύλου, και πάρα την προειδοποίησή του ότι θα καλέσει την αστυνομία, εκείνος δεν συγκινήθηκε, και συνέχισε να τυραννά το άτυχο ζώο με το αγροτικό του όχημα.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν κηλίδες από το αίμα του σκύλου, κάτι που σημαίνει ότι το αποτρόπαιο περιστατικό είναι πρόσφατο.

Εκπρόσωπος τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου δήλωσε ότι έγινε και καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία συμβάλλει στις έρευνες.

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: