1 Νοεμβρίου 2017

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (video)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου επικράτησε με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από 120 λεπτά αγώνα που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 (1-1 στο 90λεπτο).

Ο Αχιλλέας είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Εθνικός ήταν καλύτερος και πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Σαρρής κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Αχιλλέας άνοιξε το σκορ στο 52’ με δυνατό σουτ του Ανδρονικίδη και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, όμως ο Εθνικός ισοφάρισε στο 76’ με σουτ του Ρούντου σε 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Αχιλλέας ξαναπήρε το προβάδισμα στο 100’ όταν ο Αποστολίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σταύρος Τσιαουσίδης στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι και τα κατάφεραν τελικά στο 120’, με τον Σκούρτι να ισοφαρίζει σε 2-2 με διαγώνιο σουτ και έτσι το ματς πήγε στη διαδικασία των πέναλτι. Δερμίσης, Κωστόπουλος και Οικονόμου αστόχησαν, ο Ρούντος ευστόχησε στην τελευταία εκτέλεση και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η σειρά των πέναλτι:
Αποστολίδης 0-1
Π. Τσιαουσίδης 1-1
Ανδρονικίδης 1-2
Γουλιός 2-2
Δερμίσης απόκρουση
Σταλίκας 3-2
Οικονόμου άουτ
Κωστόπουλος απόκρουση
Ιωαννίδης 3-3
Ρούντος 4-3

Διαιτητής: Νίκολιτς
Βοηθοί: Πλόσκας, Ντασιόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Α. Καλαϊτζίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Π. Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης (93’ Τραχίδης), Νταμπαλάκης (75’ Σ. Τσιαουσίδης), Παρδάλης (46’ Ρούντος), Νίκου (112’ Αγγέλου), Κωστόπουλος, Σκούρτι, Γουλιός.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σαρρής, Βαρμάζης (70’ Ιωαννίδης), Δερμίσης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Χρυσόπουλος (85’ Φορτομάρης), Αποστολίδης, Ανδρονικίδης, Καλαμπάκας (108’ Τσουρέκας), Γιαζιτζόγλου (55’ Κώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: