6 Δεκεμβρίου 2017

Αγχωτική νίκη για τον Αχιλλέα, 1-0 τον Ερμής Εξοχής


Αγχωτική αλλά και συνάμα πολύτιμη νίκη πήρε σήμερα ο Αχιλλέας, επικρατώντας δύσκολα του Ερμή Εξοχής με 1-0 στη Νεοκαισάρεια, σε αγώνα για την εμβόλιμη 13η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Ο Ερμής Εξοχής, ο οποίος το περασμένο Σάββατο «έκοψε» βαθμούς από τον Δία, λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο και με στη Νεοκαισάρεια, ήταν πολύ καλός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έχασε και πέναλτι στο 82ο λεπτό με τον Παναγιωτίδη να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 43’ ο Ανδρονικίδης μετά από ασθενή απόκρουση του Δεληγιαννίδη σε σουτ-φάουλ του Αποστολίδη, ενώ χαμένο πέναλτι είχε και ο Αχιλλέας στο 70ο λεπτό, με τον Καλαμπάκα να στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Διονύση Οικονόμου ξέφυγε με 8 βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Δία Δίου που έκανε το ρεπό του σήμερα, ενώ ρεπό έχει το ερχόμενο Σάββατο ο Αχιλλέας.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Σαλτσίδης, Τσικλητάρη Δ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Σαρρής, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης (87’ Χρυσόπουλος), Οικονόμου, Γιαζιτζόγλου, Αποστολίδης, Ανδρονικίδης, Καλαμπάκας, Ιωαννίδης (62’ Τσουρέκας, 73’ λ.τ. Κώστας).

ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ: Δεληγιαννίδης, Ατανάσωφ (90’ Τοπαλίδης), Σόβα, Αλεξιάδης, Α. Κατσούλης, Βασιλείου, Παναγιωτίδης, Γεωργαντάς, Μιχαηλίδης, Εγγλέζος, Β. Κατσούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: