6 Δεκεμβρίου 2017

Εκδήλωση για τα προσφυγόπουλα στο 14ο Δημοτικό Σχοελίο Κατερίνης

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.00΄π.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Τάξη Υποδοχής του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Θάνου Κόσυβα «Γράμμα στον Αη-Βασίλη από τον Ομράν».

Αφηγήτρια του παραμυθιού η δασκάλα της Δ΄τάξης κ. Χριστίνα Γαργαγέτα και η υπέροχη θεατρική ομάδα των μαθητών της τάξης της που το παρουσίασε επί σκηνής. Όμορφη νότα στην εκδήλωση ήταν η απαγγελία ποιημάτων των προσφυγόπουλων της Τάξης Υποδοχής στη μητρική τους γλώσσα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συγγραφέα κ. Θάνο Κόσυβα για την παρουσία του, την υπεύθυνη εκπαίδευσης προσφύγων Ν. Πιερίας κ. Χαλαϊτζίδου Γνωσούλα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λένα Γεωργούλη, τον μεταφραστή, τους κοινωνικούς λειτουργούς, τους γονείς των προσφυγόπουλων, τους δασκάλους και την μουσικό μας για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε ένα δωράκι στα προσφυγόπουλα και ακολούθησε το κέρασμα όλων των καλεσμένων και των μαθητών με εδέσματα του σχολείου.   

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  
ΤΟΝΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: