6 Δεκεμβρίου 2017

Πολύτιμη νίκη για τον Γ.Ο. Λόφου, 2-0 τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Μία ακόμη νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη σημείωσε σήμερα ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, αυτή τη φορά επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 2-0 για την 13η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Λόφου «έπιασε» Ερμή Εξοχής και Άρη Κοκκινοπλιτών στην 7η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, αφήνοντας στους 14 και την 11η θέση τον Εθνικό.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο… φρέσκοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς είχαν ρεπό το περασμένο Σάββατο και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη.

Στο 63’ ο Ναλμπαντίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αρβανίτης, ενώ στο 78’ ο Δημήτρης Ίτσιος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ασλανίδης Α.
Βοηθοί: Ατματζίδης, Φτάρας

Γ.Ο. ΛΟΦΟΥ: Μυρωτής, Μ. Ίτσιος (76’ Μπαλαούρας), Αρβανίτης, Κ. Ίτσιος, Β. Σάββας, Μ. Σάββας (46’ Φωτίου), Ευαγγελόπουλος, Δ. Ίτσιος, Τσιμπούκας (72’ Κουμαντζιάς), Ναλμπαντίδης (84’ Γ. Μπαλαούρας), Δημάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Δ. Καλαϊτζίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Σταλίκας, Αγγέλης, Τσιαουσίδης, Νίκου, Γουλιός, Σκούρτι, Παρδάλης, Μητράκας, Χαλκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: