2 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτο «διπλό» για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, 3-0 την Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε με εμφατικό τρόπο την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια και ανέβηκε έτσι, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Superleague.

Στο 25ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί με αυτογκόλ, δίχως να έχει τελική στην εστία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Βιεϊρίνια από την δεξιά πλευρά, ο Ζίβκοβιτς έκανε κακή έξοδο και δεν βρήκε την μπάλα, η οποία από τα πόδια του Ντε Λούκας που προσπάθησε να απομακρύνει, κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 28’ η Ξάνθη είχε δοκάρι σε φάουλ του Μεχία και πέντε λεπτά μετά ο Μακ έκανε το 0-2 μετά από ωραία ενέργεια του Λημνιού. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 62’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κρέσπο με γυριστή κεφαλιά «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του. Μία νίκη η οποία ήταν… πύρρειος, καθώς ο δικέφαλος έχασε με τραυματισμό τους Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (52΄ Μελιόπουλος), Λουσέρο (77΄ Φασίδης), Μεχία, Κίκε (55΄ Π. Ορφανίδης), Γιέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο.


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βιεϊρίνια (70΄ Μαλεζάς), Τσίμιροτ, Κάνιας (74΄ Μαουρίσιο), Λημνιός, Ελ Καντουρί (12΄ Μακ), Πέλκας, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: