10 Δεκεμβρίου 2017

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη 48χρόνου για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Έναν 48χρόνο Έλληνα συνέλαβε, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του, αλλά κι ενός ακόμη συνεργού του, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Μεταφοράς - Προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας» και της «Απείθειας». Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί αστυνομικοί εντόπισαν ένα βανάκι, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης.

Το όχημα, μετά και από την καταδίωξη των αστυνομικών δυνάμεων, ακινητοποιήθηκε ενώ, κατά τον έλεγχο που διενέργησαν οι Αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 15 αλλοδαπούν που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για τη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, ενώ συνελήφθη ο διακινητής που επέβαινε ως οδηγός.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί  είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα έναντι χρηματικού ποσού κι έχοντας ως τελικό προορισμό τη χώρα μας.
Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: