23 Δεκεμβρίου 2017

Παραδόθηκε ένα περιπολικό αυτοκίνητο ως δωρεά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης

Η παραχώρηση του οχήματος αποτελεί δωρεά της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» και ιδιώτη σε αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε προχθές (21-12-2017) η παράδοση περιπολικού αυτοκινήτου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, δωρεά της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» σε συνεργασία με ιδιώτη, ως αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η δωρεά του οχήματος πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με την παρουσία του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» κ. Δημητρίου Μανδαλώζη, της εκπροσώπου τύπου της εταιρείας κ. Ειρήνης Ζαβρίδου, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Τζήμα, καθώς και αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.
Κατά την παράδοση του οχήματος, δόθηκε τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους της εταιρείας, ως ένδειξη ευχαρίστησης και εκτίμησης για την ανιδιοτελή προσφορά και την ενίσχυση της συνεργασίας με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: