7 Δεκεμβρίου 2017

Ανεξαρτητοποίηση Δημητρίου Τζήμα του Νικολάου, Κοινοτικού Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Κατερίνης από το συνδυασμό Χιονίδη


Δημήτριος Τζήμας: "Οφείλω μια συγγνώμη στους πολίτες, διότι τους παρέσυρα να ψηφίσουν έναν συνδυασμό που λειτουργεί δικτατορικά"


Αίτηση – Ανακοίνωση
Προς κ. Δήμαρχο Κατερίνης
Κ. Πρόεδρο Δ.Σ. Κατερίνης
Τους κ. Επικεφαλής των συνδυασμών όλων των παρατάξεων του Δ.Κατερίνης
4.Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Είμαι σύμβουλος του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση» και εκλέχθηκα στις εκλογές του 2014. Δηλώνω ότι μετά τη διαγραφή του λαοπρόβλητου προέδρου μας που έσπασε όλα τα ρεκόρ ψήφων ως σύμβουλος  στην Κοινότητα με πάνω από 800 ψήφους τόσους που δεν πήραν όλοι οι σύμβουλοι μαζί, δεν θέλω να ανήκω σε ένα συνδυασμό –μάδα  του κ. Χιονίδη όπως αυτοαποκαλούνται, διότι εγώ κατέβηκα με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπου ανήκω και όχι σε ομάδα κι έμαθα να σέβομαι την επιθυμία των πολιτών οι οποίοι εκλέγουν και τον Πρόεδρο. Βάσει του Καλλικράτη 2014 που επικαλούνται οι κύριοι, όφειλε ο δήμαρχος και η ομάδα του να καλέσουν και τους τρεις κοινοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας πράγμα που δεν έγινε και να αποφασίσουν τα 2/3 του συνδυασμού αιτιολογημένα με στοιχεία και ντοκουμέντα τη διαγραφή του προέδρου μας. Θεωρώ την απόφαση που πάρθηκε παράνομη και άκυρη. Τέτοιες αποφάσεις τις παίρνουν δικτατορικά καθεστώτα, καθαιρούν τους αιρετούς και διορίζουν δασκάλους. Οι ψηφοφόροι μου δεν μου επιτρέπουν να υπηρετήσω έναν διορισμένο πρόεδρο και επίσης κανένα δικαστήριο στον κόσμο δεν δικάζει κάποιον σε θάνατο χωρίς να του δώσει το δικαίωμα της απολογίας. Όσοι είχαν το δικαίωμα ψήφου και το έπραξαν αυτό θα κριθούν πολύ αυστηρά από τους πολίτες του δημου και τη Δ.Κ.Καλλιθέας. Με την παρούσα δηλώνω ότι θα υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου από τη θέση του ανεξάρτητου συμβούλου και θα είμαι δίπλα στον νόμιμα από εμένα εκλεγμένο πρόεδρο Κήπου Ευάγγελο ως το πέρας της θητείας. Όσο για τους ψηφοφόρους τους οφείλω μια συγγνώμη, διότι τους παρέσυρα να ψηφίσουν έναν συνδυασμό που λειτουργεί δικτατορικά και όχι δημοκρατικά. Τους ενόχλησε η δραστηριότητα και το έργο στην Καλλιθέα του Ευάγγελου Κήπου το οποίο έγινε έχοντας ιδία αντίληψη με μεγάλο οικονομικό, προσωπικό και οικογενειακό του κόστος προς  όφελος των πολιτών της Καλλιθέας.

Καλλιθέα 7-12-2017
Ο αναπλ. Πρόεδρος και Κοινοτικός σύμβουλος Δ.Κ.Καλλιθέας
Τζήμας Δημήτριος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: