9 Δεκεμβρίου 2017

«Διπλό» μέσα στην Περίσταση για τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου


Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Γ. Ολύμπιος Λόφου επικρατώντας εκτός έδρας της Α.Ε. Περίστασης με 1-0. Έτσι, έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά από 14 αγωνιστικές.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 45’ ο Νίκος Μπαλαούρας με ωραία «λόμπα» νικώντας τον Τζιμόπουλο. Η Α.Ε. Περίστασης είχε την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσει ωστόσο μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση αυτή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το πλασέ του Κουσουρή, το οποίο έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μυρωτής.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Σαλτσίδης, Αναστασιάδης

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ: Τζιμόπουλος, Τσιτλακίδης, Καρακούσης, Π. Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (80’ Μαχαιρίδης), Ναρίνογλου (75’ Πάγια), Κ. Γεροντίδης, Χαρτοματζίδης, Νικολαΐδης (80’ Δημητρίου), Κουσουρής.


Γ.Ο. ΛΟΦΟΥ: Μυρωτής, Μ. Ίτσιος (87’ Φωτίου), Αρβανίτης, Κ. Ίτσιος, Β. Σάββας (76’ Ε. Μπαλαούρας), Ν. Μπαλαούρας, Ευαγγελόπουλος, Δ. Ίτσιος, Τσιμπούκας (69’ Κουμαντζιάς), Ναλμπαντίδης (90’ Μ. Σάββας), Τσιαλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: