2 Δεκεμβρίου 2017

Το σημερινό πρόγραμμα σε Α’ και Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Α’ Κατηγορία, η ΑΓΕ Πιερίας έχει δύσκολο έργο κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Εδεσσαϊκό, ο οποίος έχει μόλις μία ήττα μέχρι τώρα, αυτήν στην 2η αγωνιστική από τον Βατανιακό, ο οποίος με τη σειρά του, υποδέχεται στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης τον πρωτοπόρο και αήττητο ΓΑΣ Μελίκης. Οι δυο αυτοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00 το βράδυ, ενώ δύο ώρες νωρίτερα, ο Αιγινιακός φιλοξενεί στο ΔΑΚ Αιγινίου τον Ζαφειράκη Νάουσας, στο σημαντικότερο ματς της 8ης αγωνιστικής.

Στην Β’ Κατηγορία, οι Πάνθηρες παίζουν στο Πολύκαστρο με τον Εργόναθλο στις 18:00 το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα ο Βαφύρας υποδέχεται την ΚουΠα Κιλκίς στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» του Αγίου Σπυρίδωνα. Στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης η ΑΚΕ Πιερίας παίζει με τον ΑΟΚ Γουμένισσας, ενώ ο Μεγ. Αλεξ. Λεπτοκαρυάς παίζει στο ΔΑΚ Γαλλικού με τους Ατρόμητους Νέας Σάντας. Ο Κολινδρός, τέλος, έχει δύσκολο έργο κόντρα στους πρωτοπόρους και αήττητους Αετούς Βέροιας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ – 8η αγωνιστική
18:00 Κεραυνός Άσπρου – Μεγ. Αλεξ. Γιαννιτσών
18:00 Αετός Κιλκίς – ΓΑΣ Αλεξάνδρειας
18:00 ΑΟΚ Αιγινιακός – Ζαφειράκης Νάουσας
18:00 Ίκαροι Γιαννιτσών – ΦΟ Αριδαίας
20:00 Εδεσσαϊκός BC – ΑΓΕ Πιερίας
20:00 ΑΕ Βατανιακός Σάρισα – ΓΑΣ Μελίκης

Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ – 8η αγωνιστική
18:00 Ατρόμητοι Ν. Σάντας – Μεγ. Αλεξ. Λεπτοκαρυάς
18:00 ΜΠΑΣ Εργόναθλος – ΓΑΣΠ Πάνθηρες
18:00 Άθλος Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Ν. Πέλλας
18:00 ΓΑΣ Βαφύρας – ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς
18:00 Αετοί Βέροιας – ΑΣ Κολινδρού

18:00 ΑΚΕ Πιερίας – ΑΟΚ Γουμένισσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: