26 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία οι Κορασίδες του Πιερικού

Νέα νίκη πέτυχαν οι κορασίδες του Πιερικού κερδίζοντας αυτή την φορά την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-1 σετ (23-25, 25-15, 25-9, 25-8) συνεχίζοντας έτσι την εντυπωσιακή τους πορεία.

Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη μια φορά τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν και δικαιολογούν την 1η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκονται.

Οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν λίγο μουδιασμένες στο 1ο σετ απέναντι στην αξιόμαχη και αξιόλογη ομάδα του Λιτοχώρου, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια του Λιτοχώρου να κερδίσουν το σετ. Όμως στα επόμενα σετ η ομάδα του Πιερικού ανέβασε την απόδοση της δείχνοντας μέρος των δυνατοτήτων τους και κατάφερε να κερδίσουν εύκολα και τα 3 σετ, όπως δείχνει και το σκορ.

Τα κορίτσια του Πιερικού διαγράφουν μια καταπληκτική πορεία, αντάξια του μεγάλου ονόματος του Πιερικού και της φήμης τους για την κυρίαρχη θέση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Η σύνθεση: (Σαρρής) Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Χρυσίδου, Λάμο, Καρύδη,  Ανθιμίδου, Δασιοπούλου Μαρ., Μαρένα, Σατραζέμη, Τερψέλλα, Δασιοπούλου Ευ., Παναπακίδου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ.
ΟΜΑΔΑ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
24
2
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
24
3
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
21
4
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
12
5
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
11
6
ΓΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1
8
7
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
7
8
ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
7
9
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6

Δεν υπάρχουν σχόλια: