5 Δεκεμβρίου 2017

Τρία στα τρία για τους Άνδρες του Πιερικού

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού συνεχίζοντας το απόλυτο σερί τους με 3-0 σετ, αυτή τη φορά επί του Γ.Σ. Γρεβενών. Οι άνδρες του Πιερικού δεν συνάντησαν καμιά αντίσταση για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, γεγονός που οδήγησε σε μία ακόμη άνετη νίκη.

Ο Πιερικός παρότι στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις (Παπαζαχαρίας, Κουτσόγιαννος, Ιωαννίδης, Γιατσίδης Απ., Ξενίδης) έδειξε ότι διαθέτει μια ομάδα με βάθος, μια ομάδα πλήρεις σε όλες τις θέσεις που της δίνει την ευκαιρία να αγωνίζεται εξίσου καλά παρά τις ελλείψεις.

Το παιχνίδι δεν χρήζει κριτικής, καθότι ο Πιερικός και στα τρία σετ ξεκινούσε εντυπωσιακά παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ, και έτσι κέρδισε και τα τρια σετ πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Πιερικού κατά διαστήματα πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα, γεγονός που ικανοποίησε πλήρως τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την ομάδα, δείχνοντας ότι βρίσκονται κοντά στην ομάδα για ακόμη μια χρονιά και διψούν για μεγάλες διακρίσεις.

Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο σύνολο, θέτοντας ένα και μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για ακόμη μια φορά.

Η σύνθεση του Πιερικού: (Σαρρής) Μούρτζιος, Λαμπρινός, Κουνατίδης, Γρηγοριάδης, Πάπας, Χρυσικός, Ματσαρίδης, Καλιακός, Σαμαλής, Παπαργυρίου, Παπαδημητρίου, Στεφανίδης, Αλεξίου, Γιατσίδης Δ.

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ ευχαριστεί τις επιχειρήσεις CALDERA, PIERIA STROM, TERAMUS για την ευγενή χορηγία αθλητικού υλικού.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: