7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

                               
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ,εκφραζουν τα θερμα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κάτι,. που επιβεβαιώνει το σημαντικό εργο του.

Επίσης συγχαίρουν θερμά όλα τα νεοκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον αγώνα και την επιτυχία τους καθώς και ΟΣΟΥΣ συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.
Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους. Να συνεχίσετε δυναμικά τις προσπάθειας για το πέρασμα σε μια νέα εποχή έξω από τα μνημόνια με ένα καθαρό αναπτυξιακό σχέδιο. Για κοινωνική συνοχή και ανατροπή της στρεβλής εικόνας που υπάρχει σήμερα για την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες.
Στο  δύσκολο αυτό έργο σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πιστεύουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη συνεργασία προκειμένου να πέτυχουμε όλοι μαζί την βελτίωση των συνθήκων της λειτουργίας της αγοράς και ειδικότερα , την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας και αυτό θα το πετύχουμε ενωμένοι και με συνεργασία

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ                                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ.ΕΞΙΖΟΓΛΟΥ                                                                               Δ.ΚΕΛΠΕΤΖΙΔΗΣ                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: