11 Ιανουαρίου 2018

Κύπελλο Ε.Π.Σ. Πιερίας: Με «επτάρα» στον τελικό η Α.Ε. Καρίτσας (video)


Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας έκλεισε η ΑΕΚ. Η ομάδα της Καρίτσας διέλυσε στο γειτονικό ντέρμπι με 7-1 τον Δία Δίου στον πρώτο ημιτελικό και έτσι η ρεβάνς αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα η ΑΕΚ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Κυρτέγου, ενώ ο Νίκος Κυπαρίσσης με δύο γκολ (35’, 39’) έκανε το 3-0. Το γκολ του Γιώργου Ευαγγελόπουλου στο 44’ έδωσε ελπίδες στην ομάδα ου Δίου, όμως η ΑΕΚ πέτυχε τέσσερα γκολ μέσα σε 20’ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη.

Ο Δαλαμήτρας στο 54’, ο Κυρτέγος δύο λεπτά αργότερα, ο Κυπαρίσσης στο 62’ και ο Κωστόπουλος στο 73’ διαμόρφωσαν το τελικό 7-1, με την ΑΕΚ να τελειώνει το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπέη στο 82’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Γκαραγκάνης

Βοηθοί: Μηνούδης, Σαλτσίδης

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (60΄ Μητράκας), Μπουτογιάννης (55΄ Τασίδης), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης (57΄ Μπέης), Τσιώμης, Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης (65΄ Κωστόπουλος), Κυρτέγος, Μαυρίδης.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Νίκος Κουτρουλός): Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης (89΄ Καραμήτρος), Ζαβαντίας (46΄ Κουντούρης) Παρλάντζας, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης (60΄ Γκουνέλας), Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας.

Δείτε το βίντεο του metrosport.gr με φάσεις και γκολ από τον αγώνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: