20 Μαρτίου 2018

Επιτυχίες μαθητών/-τριών του 2ου ΓΕΛ στους μαθητικούς αγώνες στίβου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους 4 μαθητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες στίβου Λυκείων της Πιερίας και διακρίθηκαν κατακτώντας την 1η θέση, ο Ιορδανίδης Γεώργιος στον αγώνα δρόμου 3000 μ., η Κουτσιμανή Σουμέλα στη σφαιροβολία, ο Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος επίσης στη σφαιροβολία και τη 2η θέση η Γερομιχαλού Μαρία στο τριπλούν.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα πάντα επιτυχίες στον αθλητισμό με οδηγό το ήθος και την έντιμη αγωνιστικότητα, καθώς και καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στους άλλους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες στίβου, υπενθυμίζοντάς τους ότι η προσπάθεια πάντα μετράει και ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την περαιτέρω καταβολή προσπαθειών με πίστη και αισιοδοξία για το καλύτερο.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη συνάδελφό μας κ. Τσιάμη Ευτέρπη, η οποία είχε υπό την εποπτεία της την προετοιμασία των μαθητών μας που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν προσφέροντας ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά στο σχολείο μας.
Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ, Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης &
ο Σύλλογος Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια: