26 Μαρτίου 2018

Κάθε πέρσι και καλύτερα….!!!

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει κι απ΄ το κακό πάμε 
στο χειρότερο….
Η αδιαφορία η απραξία κι ίσως η εμπάθεια στο μεγαλείο της ,,,, Βεβαίως για όλα αυτά την κύρια ευθύνη φέρει ο Δήμαρχος ο οποίος δεν μπορεί να συντονίσει τους συνεργάτες του, ώστε τα θέματα της καθημερινότητας να μπορούν να επιλύονται άμεσα.
Παρακάτω παραθέτω μια σειρά από αιτήματα που αφορούν θέματα καθημερινότητας για τα οποία δεν υπήρξε ανταπόκριση:
  • Έχουμε πάνω από έξι μήνες που ζητάμε να σφραγιστούν με πίσσα όλες οι λακούβες που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του χωριού αλλά και όλες οι τομές που έγιναν απ΄την υπηρεσία για αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης..
  • Έχουμε πάνω από τρεις μήνες που ζητάμε αλλαγές λαμπτήρων αλλά και επιδιόρθωση βλαβών (χαλασμένα ντουί) στον δημόσιο φωτισμό…
  • Έχουμε πάνω από μήνα που ζητάμε επιδιόρθωση βλαβών σε πέντε σημεία στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού…
  • Έχουμε πάνω από 15 μέρες που ζητάμε να καθαρισθούν οι δημόσιοι χώροι Νεκροταφεία, πλατείες, παιδικές χαρές εξωτερικοί χώροι Ιατρείου & Κοινότητας και των σχολείων μάλιστα προχθές με δικές του δαπάνες το Δημοτικό σχολείο καθάρισε τον αύλιο χώρο του…
  • Έχουμε ζητήσει να καθαρισθεί η δεξαμενή που πίνουμε νερό η οποία απ΄ την χωρητικότητα της έμεινε η μισή λόγω της καθίζησης άμμου, αφήστε δε που δεν υπάρχουν καν φίλτρα για τη δουλειά αυτή στη Γεώτρηση….Έχουμε ζητήσει πολλές φορές τα αυτονόητα είτε γραπτά μέσω τοπικών αποφάσεων είτε προφορικά και το μόνο που εισπράττουμε και το οποίο βλέπουμε καθημερινά όλοι μας είναι η αδιαφορία και λόγια μεγάλα να αγαπιόμαστε….!!! Δεν πάει άλλο κ. Δήμαρχε και όσο πιο νωρίς το καταλάβετε τόσο καλύτερα για σας, διότι αν συνεχίσετε με την ίδια τακτική δεν θα έχετε απέναντι σας μόνον εμάς, αλλά και τους κατοίκους της Νέας Εφέσου οι οποίοι δυσανασχετούν με την υπάρχουσα συμπεριφορά και πρακτική σας.
Εμείς έχουμε το θάρρος να εκφράζουμε δημόσια τους επαίνους προς τη Δημοτική αρχή όταν κινείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, και το κάναμε πολλές φορές ακόμη και για τα αυτονόητα, αλλά παράλληλα κριτικάρουμε δημόσια την ανεπάρκεια την αδιαφορία και την ανικανότητα, όταν αυτή εκδηλώνεται όπως φαίνετε από τα παραπάνω γραφόμενα…!!!

Μπάμπης Κουτσιμάνης

Πρόεδρος Τ.Κ. Ν. Εφέσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: