1 Μαρτίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος: Προβάδισμα πρόκρισης για τη Λάρισα

Η Λάρισα νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ στο AEL FC Arena και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει στις 18-19 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Μετά από ένα κακό πρώτο 45λεπτο, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 51’ με το πρώτο γκολ του Μασούντ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η ΑΕΛ απάντησε αμέσως όταν ο Λαμπρόπουλος μάρκαρε «άτσαλα» τον Ναζλίδη στην περιοχή. Πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός των γηπεδούχων ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 57΄. 
Στο 63΄ ο Ναζλίδης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 75΄ από φοβερή ατομική προσπάθεια, ο Χριστοδουλόπουλος «ισοφάρισε» τα δοκάρια, ενώ στην επαναφορά ο Μασούντ προσπάθησε να πλασάρε, αλλά έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μασούρας. Στο 85΄ τόσο ο Μασούντ, όσο και σε δεύτερο χρόνο ο Μπακασέτας καθυστέρησαν χάνοντας σίγουρο γκολ.
Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, από ασίστ του Λεοζίνιο ο Κριζμάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σπάζοντας το αήττητο σερί της ΑΕΚ, το οποίο σταμάτησε στους 26 αγώνες. Τελευταία ήττα της Ένωσης ήταν το 0-1 από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στις 22 Οκτωβρίου 2017.
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90+1΄ Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς (81΄λ.τρ. Αγκάνοβιτς), Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (86΄ Χούμπτσεφ).
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (80΄ λ.τρ. Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69΄ Γαλανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: