3 Μαρτίου 2018

Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι των Πιερίων (video)

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Μακεδόνων Πιερίων και Νέου Παμβριακού στη Ρητίνη για την 22η αγωνιστική της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Οι Μακεδόνες ευτύχησαν να προηγηθούν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ και ασθενή απόκρουση του Κατσάρα, ο Χρήστος Βασιουρής με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαυρόπουλου μετά το σουτ του Νίκου Στραβογιάννη. Ο ίδιος ο αρχηγός του Νέου Παμβριακού ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.
Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ όταν ο Δαλάκας μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2. Άμεση όμως ήταν η απάντηση των γηπεδούχων καθώς στο 75’ ο Γκόλιας με ωραίο διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο γκολ, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Ατματζίδης, Βασιλειάδης
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ: Σιούντας, Κουτλουμπάσης (75’ Σιδέρης), Γκόλιας, Χασιάκης, Μπιτόπουλος, Παγωνίδης (65’ Καργιώτης), Μαυρόπουλος, Ζάχος (86’ Μακρής), Γκολέμας, Δ. Χρυσόπουλος (62’ Δ. Βασιουρής), Χ. Βασιουρής.
ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ: Κατσάρας, Ν. Νατσιός, Βαρμάζης, Τάκος, Καραμέλιος, Βαϊνάς, Δ. Τσάτσος (58’ Κ. Νατσιός), Στραβογιάννης, Γ. Χρυσόπουλος, Δαλάκας, Πανάγος (46’ Δ. Τσάτσος).
Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερεςφάσεις του αγών αμέσα από την κάμερα του metrosport.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια: