14 Μαΐου 2018

Ο Γιάννης Κουρινιώτης εκ νέου Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας


-Συγκέντρωσε  1544 σταυρούς προτίμησης έναντι 1059 του συνυποψηφίου του Μπάμπη Μπρουσκέλη
 -Ποιοι εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή και στην Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

 Ο Γιάννης Κουρινιώτης αναδείχθηκε εκ νέου Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στην Πιερία αφού συγκέντρωσε 1544 σταυρούς προτίμησης ‘έναντι 1059 του Μπάμπη Μπρουσκέλη.
Στη διαδικασία συμμετείχαν περίπου 2.500 μέλη της Ν.Δ. στην Πιερία εκ των οποίων τα 1.600 περίπου στην πόλη της Κατερίνης, 700 στο δήμο Δίου Ολύμπου και 200 στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Η νέα ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας
Πρόεδρος: Γιάννης Κουρινιώτης
Μέλη: Μπαρμπαγεωργόπουλος Αθανάσιος 704
Ντούλας Νικόλαος 618
Νίκου Αθανάσιος 590
Βαβατσούλα Σταυρούλα 587
Πατέρα Ευαγγελία 519
Κουλιανόπουλος Ηλίας 552
Ζιώγας Αντώνιος 494
Μορφακίδης Δημήτριος 477
Καραγιαννίδου Κυριακή 455 (με ποσόστωση γυναικών)

Η νέα Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης
Πρόεδρος: Σπύρος Κουλκουδίνας
Ευαγγελόπουλος Ναουμ 689
Μπαρμπαγεωργόπουλος Γεώργιος 389
Περτσικάπας Κωνσταντίνος 377
Χατζουρίδης Κωνσταντίνος 323
Καρακούσης Παναγιώτης 264
Κήπου Αθανάσιος 216
Χατζηπαπαφωτίου Αλίκη 220
Νανίτσου Ελλη 144
Ζιώγα Ολυμπία 117
Οι Αγιαννίτης Γεώργιος (197) και Μελέτης Ιωάννης (160) δεν εκλέγονται λόγω ποσόστωσης γυναικών.

Δήλωση Γιάννη Κουρινιώτη
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Πιερία που προσήλθαν στις κάλπες για να αναδείξουν τις νέες διοικήσεις στις κομματικές οργανώσεις. Σ' αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημενοι. Κέρδισε μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!! Υπόσχομαι πως από δω και πέρα θα δουλέψω, ως Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., μαζί με τα νέα μέλη, ακόμη περισσότερο ώστε να πάμε πιο ψηλά τη Ν.Δ. στην Πιερία.

Δήλωση Μπάμπη Μπρουσκέλη
  «Κάναμε ένα ωραίο αγώνα μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μου.
Αποδέχομαι με απόλυτο σεβασμό την απόφαση των μελών του κόμματος μου και συγχαίρω τον συνυποψήφιο μου Γιάννη Κουρινιωτη για τη νίκη του.
Το αύριο θα μας βρει μαζί στους αγώνες και στις επάλξεις για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας....!!
Σας ευχαριστώ όλους σας!».

Δήλωση Σπύρου Κουλκουδίνα
Μια νέα περίοδος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης ξεκίνησε.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη. Συγχαίρω τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας κ.Γιάννη Κουρινιώτη για την επανεκλογή του και του εύχομαι καλή δύναμη στους κοινούς αγώνες που θα δώσουμε καθώς και τον συνυποψήφιο του κ.Μπάμπη Μπρουσκέλη για τον μεγάλο και έντιμο άγωνα που έκανε. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο για την επανεκλογή τους!
Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τον εξαίρετο αγώνα που έδωσαν και τους νεοεκλεγέντες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία διαδικασία.  Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!  Δεν περισσεύει κανείς!

Δήλωση Κώστα Κουκοδήμου
Χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. χθες σε όλη τη χώρα, έδωσαν εντολή ενότητας. Αισθάνομαι πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία για την παράταξη μας διαδικασία.
Θέλω όμως να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον αγαπητό φίλο, αγωνιστή της παράταξης Γιάννη Κουρινιώτη για την επάξια επανεκλογή του, που αποτελεί δικαίωση των μακρόχρονων αγώνων του στη Ν.Δ.
Θέλω να συγχαρώ τον συνυποψήφιο του Μπάμπη Μπρουσκέλη για το ήθος και τον έντιμο αγώνα.
Θέλω να συγχαρώ τον αγαπητό μου φίλο, Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα και να του ευχηθώ να συνεχίσει με το ίδιο πάθος για μια ακόμη πιο παραγωγική θητεία.
Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο αλλά και σε όλα τα εκλεγέντα μέλη των τοπικών οργανώσεων τους.
Συγχαίρω επίσης όλα τα εκλεγέντα μέλη της νομαρχιακής και εύχομαι καλή θητεία αλλά και εκείνους που συμμετείχαν ως υποψήφιοι και έδωσαν τον αγώνα τους για την εκλογή τους.
Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: