15 Μαΐου 2018

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Εσωκομματικές Ν.Δ. Δεν ξέρω αν ήταν άσφαιρα τα πυρά κατά Μπρουσκέλη αλλά μάλλον δημιούργησαν κλίμα. Δεν ξέρω αν ακόμα ο Μπάμπης προσκόμισε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων αλλά η βάση ήταν αμείλικτη.
**
Έπειτα ήταν και η φιλοσοφία του Κυριάκου. Αριστεία και αξιοκρατία πως να το αμφισβητήσουν βουλευτές νυν και πρώην, πολιτευτές και παράγοντες.
**
Ενεπλάκησαν η όχι οι πολιτευτές της Ν.Δ με τα εσωκομματικά; Ελάτε τώρα, σοβαρά πράγματα είναι αυτά; Μπορεί να μη καταφέραμε να επανιδρύσουμε το κράτος αλλά την παράταξη σίγουρα ναι. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
**
Και φυσικά οι πρώτοι διδάξαντες οι πασόκοι που μάλλον έβαλαν μυαλό και προσανατολίζονται να διορίσουν νομαρχιακές αντί να στήσουν κάλπες.
**
Βέβαια η επικράτηση Κουρινιώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και για δεύτερη συνεχή φορά δικαιώνει και τον ίδιο προσωπικά σφραγίζοντας προφανώς μια επιτυχημένη περίοδο. Άντε και με τη νίκη.
**
Αλλάζουμε θέμα κατ’ επάγγελμα αρνητές. Το καλό να λέγεται ρε παιδιά. Η πλατεία Δημοκρατίας είναι μια όαση πολιτισμού και χαράς, τι θέλατε να φυτευτούν μπανανόδενδρα για να είστε ευτυχισμένοι;
**
Παρομοίως. Ασφαλτόστρωση σε χρόνο ζηλευτό για τα ελληνικά δεδομένα στην επαρχιακή οδό Κατερίνης-Ν. Εφέσου χωρίς να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα.
**
Έγινε η κάθοδος των μυρίων στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Μεγάλο παρόν από Πιεριείς φιλάθλους και φυσικά όχι με τα μυαλά στα κάγκελα, σεμνά και ταπεινά. Λίγα τα παρατράγουδα και το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε και η εκτόνωση, λίγο πολύ ευχαριστημένοι όλοι κι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
**

Δεν υπάρχουν σχόλια: