25 Μαΐου 2018

Η υπερβολική ταχύτητα προκάλεσε το τροχαίο στη Μεταμόρφωση

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 44χρονου πατέρα που έπεσε στην στάση λεωφορείου στην Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, στο αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου βρισκόταν ο οδηγός μαζί με την 9χρονη κόρη του, ενώ από το τροχαίο σκοτώθηκε ένας 70χρονος άνδρας και τραυματίστηκε ένας άλλος και ο οδηγός του ΙΧ.
Ο οδηγός του ΙΧ σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είναι σοκαρισμένος μετά τον τροχαίο.
«Είμαι σοκαρισμένος, δεν θυμάμαι τίποτα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου» ήταν τα πρώτα λόγια του 44χρονου οδηγού, που βρίσκεται στο ΚΑΤ- με κάταγμα στον ώμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ούτε ο 44χρονος, ούτε η 9χρονη κόρη του δεν φορούσαν ζώνη την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ωστόσο η ίδια είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού».
Σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο 44χρονος σε συνδυασμένο με τα φθαρμένα ελαστικά στο αυτοκίνητό του.
Όσο για τον λόγο που έτρεχε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 9χρονη κόρη του είπε στους αστυνομικούς πως είχαν αργήσει στο σχολείο και πως ο πατέρας της έτρεχε για να προλάβει.

thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: