8 Ιουνίου 2018

Tραγωδία στην Εγνατία Οδό - Έξι νεκροί σε τροχαίο

Πολύνεκρο δυστύχημα με έξι νεκρούς, εκ των οποίων τα τρία παιδιά και δέκα τραυματίες (η κατάσταση των τριών χαρακτηρίζεται πολύ βαριά), σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα.

Ένα μικρό βαν που μετέφερε μετανάστες Ιρανικής καταγωγής εξετράπη της πορείας του, πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια. Οι τραυματίες μετεφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Μεταξύ των νεκρών είναι τρία παιδιά, ηλικίας 5-9-12 ετών.
Οι τραυματίες μετεφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Μια από τις πιθανές αιτίες του σημερινού πολύνεκρου δυστυχήματος στην Εγνατία οδό είναι το «σκάσιμο» ελαστικού του οχήματος. Εκπρόσωποι της Τροχαίας Καβάλας εξετάζουν το ενδεχόμενο σύμφωνα με υπολείμματα ελαστικού που βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: