11 Ιουλίου 2019

Τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία και στην Αλεξανδρούπολη

Μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες, επιχειρήσεις και οχήματα λόγω της έντονης κακοκαιρίας που ξέσπασε εν μέσω καλοκαιριού, σημειώθηκαν και στην Αλεξανδρούπολη.
Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες των οικισμών της Μάκρης, των Δικέλλων, της Μεσημβρίας, δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως είδαν να θρυμματίζονται τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, οι βιτρίνες των καταστημάτων τους, παράθυρα και τζαμαρίες των σπιτιών τους, από τις μπάλες χαλαζιού, που όπως λένε ήταν σε μέγεθος μήλου. Στην πλατεία της Μάκρης οι αστυνομικές Αρχές καταγράφουν ήδη τις ζημίες των οχημάτων, ενώ επί ποδός βρίσκεται η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και η πυροσβεστική.
Ο δήμος Αλεξανδρούπολης ενημέρωσε πως το μπουρίνι που έπληξε την Μάκρη, Δίκελλα και Μεσημβρία,πέρασε και από τη δημοτική κατασκήνωση Μάκρης, ωστόσο οι υπεύθυνοι λειτουργίας της κατασκήνωσης ενημέρωσαν την δημοτική αρχή ότι όλα τα παιδιά είναι ασφαλή και πως από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή υπήρξαν μόνο μικρές υλικές ζημιές, οπότε η λειτουργία της κατασκήνωσης συνεχίζεται κανονικά. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται καταιγίδες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: