15 Ιανουαρίου 2017

«Άτυχος» ο Αιγινιακός, 2-2 με τα Τρίκαλα


Αν και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 32’,  Αιγινιακός δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τα Τρίκαλα στο «Γιάννης Παραλυκίδης» για την 10η αγωνιστική της Football League.

Οι Αιγινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Ρόντιον Ζγκούρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Ζούρκου, ενώ στο 32ο λεπτό, μετά από λάθος διώξιμο του Σιδεράκη, ο Ενέα Γκατσολάρι έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 2-0.
Όλα κυλούσαν ιδανικά για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τα Τρίκαλα μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Κουσκουνά μετά από σέντρα του Μπαϊκαρά στο 43’ και δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Μήτσιος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Φασίδη για αγκωνιά εκτός φάσης στον Καρρίκι. Η θεσσαλική ομάδα πίεσε στην επανάληψη και στο 79’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Παπουτσογιαννόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαννιτσάνης και ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Γρεβενών)


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (84’ Μουκίδης), Ζγκούρη, Φασίδης, Γκατσολάρι (90’ Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ (73’ Τοπαλίδης).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46’ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο (58’ Στεφάνοβιτς), Μουμίν, Καρρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην “TOΠIKH” της Τρίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: