18 Ιανουαρίου 2017

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Δεν μας πτοούν ούτε η Αριάδνη ούτε ο Βίκτωρ. Αν έχεις ζήσει τυφώνα Alexis τι να σου κάνουν οι άλλοι.
***
Έτος τυφώνων το 2017. Πρώτος και καλύτερος ο τυφώνας Τραμπ. Θα σαρώσει Ευρώπη και αγορές.
***
Ο νέος πλανητάρχης θέλει προστατευτισμό. Πάει να πει, σύνορα, τελωνεία, δασμοί κι άντε να πουλήσεις μερσεντές και ραπανάκια στην Αμερική.

***
Δεν θέλει και το ΝΑΤΟ. Παρωχημένο είναι λέει. Δεν ξέρω τι θα πει η πολεμική βιομηχανία. Βλέπω σύγκρουση με τις κατασκευαστικές.
***
Οι σχέσεις  Τράμπ –Πούτιν; Τέρμα το παραμύθι των αιώνιων. Και τι κάνουμε; Τα φιλαράκια τα καλά τα σνομπάρεις και δεν δίνεις σημασία πια καμιά.
***
Στις ΗΠΑ ο Καμένος. Να συναντηθεί με Τραμπ κομμάτι δύσκολο το βλέπω. Με κάποιον θυρωρό του Λευκού Οίκου είναι το πιθανότερο.
***
Πάνε για διάλυση της Ευρώπης. Όταν ο Τραμπ μιλάει για Γερμανική Ευρώπη, το αντιλαμβάνεσθε. Εμείς τι θέλουμε Τραμπ ή Σόιμπλε. Μου θυμίζει το δίλημμα με το φίδι και το γαϊδούρι.
***
Το είπε ο Σαμαράς. Με τον Βενιζέλο τα πήγε μια χαρά. Άντε καλορίζικοι.
***
Τι θα γίνει με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη; Της Ένωσης Κέντρου. Και να δείτε ότι μετεκλογικά θα προκύψουν νέοι Τσιριμώκοι.
***
Θα ενεργοποιήσουν τον κόφτη; Πιασ’τα αβγό και κούρεφτο. Ποιος ο κάβουρας ποιο το ζουμί του.
***
Υψηλού κινδύνου φοροφυγάδες οι υδραυλικοί ηλεκτρολόγοι και ταβέρνες. Υποχρεωτικά μηχανάκια. Ρε μπας και ήταν στη λίστα Λαγκαρντ και το ανακάλυψαν τώρα;
***
Θα εξαιρέσουν από το πλαστικό χρήμα τα προϊόντα καπνού. Λογικό, αφού η τράπεζα σ’ένα πακέτο τσιγάρα θα κερδίζει περισσότερα απ’τον περιπτερά.
***
Και οι άνω των 70 ετών θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση της πλαστικής κάρτας. Κατάντια να παρακαλάμε να γίνουμε εβδομηντάρηδες για να μην μας σκοτίζουν.
***
Εξαιρείται η αγορά αυτοκινήτων από το χτίσιμο του αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα. Δεκτή η αγορά ποδηλάτου. Αφού μας έκαναν τη ζωή ποδήλατο, λογικό ήταν.
** *
Προσκλητήριο στο ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι καλοί χωράνε ακόμη κι όσοι έφαγαν τον Γιώργο λάχανο. Και στη Ν.Δ. όλοι οι καλοί χωράνε ακόμη και ο υιός  Γιάννου Παπαντωνίου.
***
Χέρι βοήθειας τείνει ο ΔΟΛ στο ΣΥΡΙΖΑ για τη διάσωσή του. Ετοιμασθείτε σύντομα «Τα ΝΕΑ της ΑΥΓΗΣ».
***
Διαβάζω στο διαδίκτυο. Πού είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα; Κι είχα μια σκασίλα.
***
Ε, όχι και χυδαιολόγος ο Γιαννακόπουλος. Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονειν.
***
Για το αγροτικό θα αναφερθεί ο Μητσοτάκης στη βουλή. Καλές πατάτες έχω….

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: