17 Απριλίου 2017

Υπέκυψε στα τραύματά του οπαδός της Μπελγράνο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο οπαδός της Μπελγράνο, Εμανουέλ Μπάμλμπο, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα μετά από επίθεση που δέχτηκε από συνοπαδούς του, που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει από την κερκίδα του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπελγράνο με την Ταγιέρες.


Σύμφωνα με τον πατέρα του άτυχου οπαδού, πίσω από την από την ενέργεια αυτή βρίσκεται ο ίδιος άνθρωπος που είχε σκοτώσει το άλλο του παιδί το 2012.
«Σκότωσε τον ένα μου γιο και τώρα θέλει να μου πάρει ακόμα έναν. Ο γιος μου ούτε έκλεβε στο γήπεδο, ούτε είχε κάποιο τατουάζ της Ταγέρες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πριν πέντε χρόνια μου σκότωσαν τον άλλο γιο μου. Και αυτός ο γιος μου συνάντησε έναν από αυτούς που τον σκότωσαν. Ο άνθρωπος αυτός προέτρεψε όλους όσοι ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγιέρες», είχε δηλώσει ο πατέρας του άτυχου νεαρού, αμέσως μετά το περιστατικό.
Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο, ο Εμανουέλ Μπάλμπο εντόπισε στην εξέδρα, στο ντέρμπι με την Ταγιέρες, άλλο υποστηρικτή, ο οποίος είχε συμμετοχή σε συμπλοκή του 2012, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αδερφός του, Αγουστίν Μπάλμπο.
Μόλις τον εντόπισε, κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Τότε, ο ίδιος όπως κι άλλοι γύρω του άρχισαν να φωνάζουν ότι ο Εμανουέλ Μπάλμπο είχε τατουάζ με το σήμα της Ταγιέρες στο μπράτσο του (ψευδώς, για να αποφύγει την επίθεση) με αποτέλεσμα να επικρατήσει σύγχυση και στο τέλος να ριφθεί βιαίως από την εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: