19 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πιερικού - Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων

Με την καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πιερικού ολοκληρώνεται η Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ που ξεκίνησε το απόγευμα στην ΕΚΑΒΗ.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης την οποία έκανε ο κ. Γιώργος Κουθουρίδης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι τα φετινά έξοδα του συλλόγου ήταν 36.930 ευρώ και 39.915 τα έξοδα.
Οι προεδρεύοντες της Γενικής Συνέλευσης, Αθανάσιος Τσιαμπέρας, Λάζαρος Ντόντης και Αλέκος Κουτσής
Στη συνέχεια, μίλησαν οι δύο επικεφαλής υποψήφιοι, Παναγιώτης Διακουμάκος και Γιώργος Κοκαβίδης, καθώς ο τρίτος υποψήφιος, Γιάννης Συμεωνίδης, απέσυρε την υποψηφιότητά του λίγη ώρα πριν από τη Γενική Συνέλευση και δεν παρέστη. 

Ακολούθησε ομιλία του Σταύρου Διαμαντόπουλου που παρουσίασε το πλάνο του σχήματος του κ. Διακουμάκου, ενώ τοποθετήθηκαν ακόμη οι Παναγιώτης Αθανασιάδης, Νίκος Καλαμπάκας, Κυριάκος Καλπακίδης, Σταύρος Τσενικλής, Δημήτρης Αδαμόπουλος, Στέλιος Καραγιώργης, Δημήτρης Φελεκίδης και Βασίλης Τσακιρίδης.
Μετά από αρκετή ώρα, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, με τους Χρήστο Ξανθόπουλο, Αθανάσιο Γκιάτα και Κυριάκο Καλπακίδη να αποτελούν την εφορευτική επιτροπή.
Το «παρών» έδωσαν 149 μέλη του συλλόγου, εκ των οποίων τα 93 είχαν δικαίωμα ψήφου και τελικά ψήφισαν οι 88.

Δεν υπάρχουν σχόλια: