27 Ιουλίου 2017

Ήττα για τον Πανιώνιο στο Ισραήλ


Ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι όμως ηττήθηκε με 1-0, σκορ που καλείται να ανατρέψει στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης την ερχόμενη Πέμπτη (3/8).

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 8ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Γεσίλ στη ζυγισμένη σέντρα του Μασούρα έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η Μακάμπι απείλησε στο 22΄ με το εκτός περιοχής σουτ του Μπατόκιο που πέρασε μόλις άουτ και στο 43΄ με την προσπάθεια του Γεΐνι, επίσης εκτός περιοχής, με τον Κότνικ να αποκρούει σε κόρνερ.  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μασούρα στο 46΄, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κγιάρτανσον άνοιξε το σκορ για την Μακάμπι. Ο Πανιώνιος πίεσε στο τελευταίο 16λεπτο, έχασε ευκαιρίες με Λάμπρου και Παπαγεωργίου, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ζόρντι Κρόιφ): Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι (83΄ Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (75΄ Ιτσχάκι), Κγιάρτασον (85΄ Ρικάν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83΄ Ντουρμισάι), Σαββίδης (73΄ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (92’  Γλυνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: