28 Ιουλίου 2017

Παίκτης του Πιερικού ο Γιάννης Κανταρτζής

Παίκτης του Πιερικού είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιάννης Κανταρτζής. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, με θητεία στην Super League με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, βρέθηκε στα γραφεία του ΣΦΚ Πιερικός και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους μελανόλευκους.


Η ανακοίνωση του ΣΦΚ:
«Στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρέθηκε σήμερα και υπέγραψε ο γνωστός Βολιώτης  24χρονος υψηλόσωμος (1,92) κεντρικός αμυντικός, στόπερ, ποδοσφαιριστής Γιάννης Κανταρτζής  με πλούσιο βιογραφικό ομάδων με παραστάσεις από Super League A΄εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και τελευταίο σταθμό την Ένωση Ερμιονίδας, αγωνίστηκε επίσης στον Εορδαϊκό, στην Καλαμάτα και στον Μαγνησιακό από όπου ξεκίνησε ποδοσφαιρικά. Η προσθήκη του ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενος ως στόπερ θα δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας μιας και ήταν μεταγραφικός στόχος κι άλλων ομάδων. 

Μετά την υπογραφή στα γραφεία του συλλόγου ο «μελανόλευκος» πλέον ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω να ανταποδώσω με τις ικανοποιητικές συμμετοχές μου έχοντας καλή απόδοση. Εύχομαι υγεία σ΄ όλη την ομάδα και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τον  παραπάνω ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρει στην ομάδα μας με τις εμπειρίες τους πολλές επιτυχίες και ικανοποιητικά αποτελέσματα με τη μελανόλευκη φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: