27 Ιουλίου 2017

Ισοπαλία στο Κίεβο ο ΠΑΟΚ


Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Ουκρανία. Πέτυχε ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο Κίεβο και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα play-off  του Europa League.

Οι Ουκρανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να προβληματίζει με την επιθετική του ανάπτυξη αλλά και την ανασταλτική του λειτουργία. Η Ολιμπίκ άνοιξε το σκορ στο 50ο λεπτό. Από φάουλ του Μπογκντάνοφ, ο Μπιλένκι κέρδισε την κεφαλιά από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ κι έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Ρέι για να γράψει το 1-0.

Στο 55’ ο Στανόγιεβιτς έριξε στον αγώνα τους Μπίσεσβαρ και Πέδρο Ενρίκε, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Αμέσως ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός και στο 60’ ο Πέδρο Ενρίκε με μια πολύ ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΟΛΙΜΠΙΚ (Ρόμαν Σάνζαρ): Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Μπογκντάνοβ, Τσιμπαλιούκ, Σεστακόβ, Χομουτόβ (69' Μιχαλιόβ), Μοχά (64' Μιχουνόβ), Μπιλένκι (78' Σόντεϊ).

ΠΑΟΚ (Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοβ (55' Μπίσεσβαρ), Κάμπος (55' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (81' Πέλκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: