3 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωσε τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν


Η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο είναι πλέον γεγονός καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα.
Η μετακίνησή του Βραζιλιάνου επιθετικού κόστισε στους Άραβες μεγιστάνες ιδιοκτήτες του συλλόγου του Παρισιού το υλιγγιώδες ποσό των 222 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης της Παρί. Από τη στιγμή που έφτασα στην Ευρώπη ήταν πάντα μία από τις πιο φιλόδοξες και ανταγωνιστικές ομάδες. Και η μεγαλύτερη πρόκληση, αυτή που μου έδωσε το κίνητρο να έρθω, είναι να τη βοηθήσω να κατακτήσει τους τίτλους που θέλουν οι οπαδοί της.

H φιλοδοξία της Παρί είναι εκείνη που με τράβηξε, μαζί με το πάθος και την ενέργεια που φέρνει. Έχω παίξει για τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και ένιωθα έτοιμος για νέα πρόκληση. Από σήμερα θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες, να ανοίξω νέους ορίζοντες για την ομάδα μου και να φέρω χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών του σε ολόκληρο τον κόσμο» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Νεϊμάρ ως παίκτης του γαλλικού συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Παρί Σ.Ζ., Νασέρ Αλ-Κελαϊφι, τόνισε μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής: «Είναι με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που υποδεχόμαστε τον Νεϊμάρ Jr στην Παρί Σ.Ζ. Ο Νεϊμάρ Jr είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η φιλοσοφία του νικητή που τον διακατέχει, η δύναμη του χαρακτήρα του και οι ηγετικές ικανότητές του τον έκαναν έναν σπουδαίο παίκτη. Θα φέρει θετική ενέργεια στο σύλλογο. Σε έξι χρόνια, έχουμε "χτίσει" ένα φιλόδοξο σχέδιο που μας έχει ήδη οδηγήσει στο υψηλότερο επίπεδο στο γαλλικό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σήμερα, με την άφιξη του Νεϊμάρ Jr, είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε ακόμη πιο κοντά, με την υποστήριξη των πιστών φιλάθλων μας, στην πραγματοποίηση των μεγαλύτερων ονείρων μας».
Η σχετική ανακοίνωση της Παρί Σ.Ζ. αναφέρει: «Η Παρί Σ.Ζ. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την άφιξη του Νεϊμαρ Jr στην ομάδα. Την Πέμπτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παρουσία των εκπροσώπων του συλλόγου.

Ο Νεϊμάρ Jr δεσμεύεται τώρα στο γαλλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022. Αρτι αφιχθείς από την Μπαρτσελόνα, ο πρώην παίκτης της Σάντος θεωρείται ευρέως ως ίνδαλμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - ένας από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία πέντε έτη. Στα 25 του, έχει ήδη 77 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλία και έχει πετύχει 52 γκολ.

Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Jr είναι ο ηγέτης μίας ομάδας που στόχο έχει να κατακτήσει το 6ο τρόπαιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της, το 2018. Με τη φανέλα της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ Jr έχει ήδη οδηγήσει τη χώρα του στην κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Απίστευτα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, παίκτης που τον θαυμάζουν για την εξαιρετική τεχνική του και το αποφασιστικό παιχνίδι του, μετρά ήδη 15 τίτλους σε συλλογικό επίπεδο. Η άφιξή του στην οικογένεια της Παρί Σ.Ζ. δίνει έμφαση περισσότερο από ποτέ στους στόχους του συλλόγου να αναρριχηθεί στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: