30 Αυγούστου 2017

Ισοπαλία για τον Πιερικό στο… ντεμπούτο Θεοδοσιάδη

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Πιερικός με τον Κιλκισιακό, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Κιλκίς.



«Ντεμπούτο» στον πάγκο του Πιερικού έκανε ο Νίκος Θεοδοσιάδης που αντικατέστησε τον Τάσο Ιωαννίδη στην τεχνική ηγεσία των μελανόλευκων. Ο 44χρονος τεχνικός χρησιμοποίησε το… αγαπημένο του 4-2-3-1, αλλάζοντας το 3-5-2 του προκατόχου του, με τον Πιερικό να παρουσιάζεται βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία φιλικά.

Ο Κιλκισιακός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Παναγιωτόπουλο, ενώ για τον Πιερικό ισοφάρισε στο 42’ ο Σωτήρης Καραγκούνης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι, είχαν κάποιες ευκαιρίες μέχρι το 60ο λεπτό, όμως το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η σύνθεση του Πιερικού: (Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας, Καραγκούνης, Σαμανίδης, Τερζής, Κανταρτζής, Κραγιόπουλος, Κυριλλίδης, Λαζαρίδης, Κτιστόπουλος, Κατσιαμήτας, Γκουντρουμπής.

Έπαιξαν και οι: Τσιαμπέρας, Τοπουζλής, Τουλκερίδης, Παραφέστας, Γούτσιος, Τουλίκας, Παπαδόπουλος, Κοκονόζι, Λαμπίρης, Καταχιώτης, Κωστίκος και ένας υπό δοκιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: