30 Αυγούστου 2017

Πρόκριση… θρίλερ για τον Αιγινιακό στους ομίλους του Κυπέλλου

Μετά από ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, ο Αιγινιακός, αν και ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια, πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ για τους Αιγινιώτες σημείωσε ο Θωμάς Παπαδόπουλος στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Σουλιώτης είχε δώσει σκορ πρόκρισης για τη Βέροια, κάνοντας το 2-0, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Βανκεβάι στο 24ο λεπτό.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας πήρε λοιπόν το εισιτήριο για την φάση των ομίλων, όπου θα βρεθεί στον δεύτερο όμιλο, μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (76΄Λαζόπουλος), Δαμιανάκης (92’ Λάσκαρης), Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84’ Νύχταρης), Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (94’ Αντωνιάδης), Δωματάς (90’ Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73’ Προσκυνητόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: