20 Αυγούστου 2017

Ισόπαλοι Πλατανιάς και Παναθηναϊκός στα Χανιά

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πλατανιάς και Παναθηναϊκός στα Περιβόλια Χανίων για την 1η αγωνιστική της Super League.


Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 72ο λεπτό με σκόρερ τον Αντρές Τσάβες. Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να σκοράρει, κάνοντας το 0-1 με άψογο πλασέ μετά από ασίστ του,  επίσης νειεισελθόντα στον αγώνα, Χατζηγιοβάνη.

Η «απάντηση» του Πλατανιά ήρθε και αυτή από τον πάγκο. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Κοροβέσης ισοφάρισε για τους Χανιώτες στο 78΄ με κοντινή προβολή. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς ο Μολέδο αποχώρησε τραυματίας στο 86΄ ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Ουζουνίδη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76΄ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90΄+2 Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ (68΄ Γκρζέλτσακ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64΄ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74΄ Δώνης), Μολίνς (64΄ Τσάβες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: