4 Αυγούστου 2017

Το πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Παρουσία περίπου 6.000 φιλάθλων, ο Πανιώνιος στάθηκε και πάλι πολύ καλά κόντρα στην Μακάμπι, δημιούργησε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά με το αυτογκόλ του Κόρμπου στο 78’ ηττήθηκε με 1-0, όπως και στο Τελ Αβίβ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.



Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο και ίσως η μοναδική φάση που άξιζε ήταν στο 27’ όταν ο Κιάρτανσον με κοντινό πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ήταν πιο απειλητικός και κυνήγησε το γκολ. Στο 54’ ο Χατζισαφί έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Ραΐκοβιτς έδιωξε. Στο 72’ ο Σαββίδης επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Η πίεση των Νεοσμυρνιωτών, όμως, δεν απέδωσε καρπούς και η Μακάμπι ήταν αυτή που σκόραρε. Στο 78’ η ομάδα του Ζόρντι Κρόιφ πήρε προβάδισμα με το αυτογκόλ του Κόρμπου και ταυτόχρονα σφράγισε την πρόκριση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου (13’ λ.τρ. Σταυρόπουλος), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (86’ Γλύνος), Λάμπρου (73’ Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ.

ΜΑΚΑΜΠΙ (Τζόρντι Κρόιφ): Ραΐκοβιτς, Νταβίντζαντα, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Σπούνγκιν, Γέινι, Γκολάσα, Μπατόκιο (76’Μίχα), Κιάρτανσον (83’ Πέρετς), Ατζίλι, Σένφελντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: