3 Αυγούστου 2017

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Στα πλέι οφ του Champions League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι έκανε τα εύκολα δύσκολα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Παρτιζάν και σε συνδυασμό το 1-3 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση.


Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 22’ μετά από ένα τραγικό λάθος του Κλιάιτς. Ο Καρσελά εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα της Παρτιζάν και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0. Στο 33’ ήταν η σειρά του Καπίνο να κάνει λάθος και να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιάνκοβιτς έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια κι ο Σουμάχ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το προβάδισμα στο 51’. Ο Κούτρης έβγαλε τη σέντρα και ο Φορτούνης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Οι παίκτες του Χάσι μετά το 2-1 χαλάρωσαν και παραλίγο να τους στοιχίσει ακριβά. Στο 84’ ο Γιάνκοβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Τζούρτζεβιτς έκανε απευθείας το σουτ  και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72’ Ζντιέλαρ), Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν (84’ Σιώπης), Καρσελά, Φορτούνης (70’ Σεμπά ), Μπεν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς (79’ Κόσοβιτς), Εβέρτον, Γιάνκοβιτς, Σουμάχ (54’ Πάντιτς), Ταουαμπά (85’ Ιλιτς), Τζούρτζεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: