10 Αυγούστου 2017

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Ποιος τόπε ότι οι αριστεροί δεν είναι θεοσεβούμενοι. Είδες ο Αλέξης, ο Φίλης και η παρέα τους απαλλάσσουν την πολιτεία του Αγίου Όρους από παλιούς φόρους. Ή δεν είναι  έτσι; Αν έχω άδικο παρακαλώ τους βουλευτές του Σύριζα να με διορθώσουν. Και φυσικά  περιμένω να μου πουν αν γνώριζαν τι ψήφιζαν για τον περιφερειακό τύπο.

**
Άντε Αλέξη το επόμενο βήμα είναι να πας να τους ανάβεις και τα καντήλια ή να μονάσεις. Φυσικό επακόλουθο με τόσα καντήλια που ακούς.
**
Αυτό βέβαια δεν είναι μεταρρύθμιση ούτε αριστερή πολιτική αλλά  κάνουμε τόσες άλλες. Πρωτεία, κλήρωση, σημαιοφόροι, εκκλησιασμοί, παρελάσεις. Τι άλλο απομένει. Ν’ αλλάξουμε τον ΚΟΚ και να κυκλοφορούν τ’ αυτοκίνητα αριστερά.
**
Όχι κύριοι η αριστερά ήταν πάντα κατά του τζόγου ιδίως του κρατικού. Τα τυχερά παιχνίδια και ειδικά τα φρουτάκια κίνδυνος -θάνατος για τη νεολαία. Τώρα γιατί τα κάναμε δώρο στον ΟΠΑΠ για   οκτώ τ χρόνια αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι θέμα κυβέρνησης αλλά Μελισσανίδη. Όλοι κάτι παίρνουν , να μη μείνουν παραπονεμένοι και οι Τσέχοι (ποιοί Τσέχοι;).
**
Τώρα περιμένω ακόμα μια μεγάλη μεταρρύθμιση. Τα νερά. Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος αντέχει στην πείνα. Το παγκόσμιο ρεκόρ αντοχής είναι 74 μέρες και το διεκδικούν με αξιώσεις σήμερα οι Έλληνες. Η αντοχή όμως στην έλλειψη νερού περιορίζεται σε λίγα 24ωρα και κατά συνέπεια αν θέλεις να υποτάξεις  τελείως ένα λαό άστον να διψάσει. Δώστε τα νερά στους νταβατζήδες και αφού ολοκληρώσετε και αυτό δεν θα βρίσκεται νερό ούτε για να σας ξεπλένει ούτε για να πνιγείτε.
**
Ε, όχι κύριοι δεν έχω τίποτε προσωπικό με τους βουλευτές του Σύριζα. Όταν το καρπούζι δεν είναι καλό αναγκαστικά τα βάζεις με τον καρπουζά και όχι με το χωράφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: