4 Σεπτεμβρίου 2017

Το αδιαχώρητο στις εκδηλώσεις της 33ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης

Γέμισε ασφυκτικά ο ψυχαγωγικός τομέας της 33ης Εμποροπανήγυρης το βράδυ της Κυριακής, στην συναυλία με πρωταγωνίστρια, τη δημοφιλή ερμηνεύτρια Γωγώ Τσαμπά και το μουσικό της σχήμα.


Η γνωστή τραγουδίστρια ξεσήκωσε τους περισσότερους από 3000 θεατές, οι οποίοι κατέκλεισαν το χώρο και ανέβασαν κατακόρυφα το κέφι σε μία βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, αυθεντικούς παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.
Χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυναν ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας και ο πρόεδρος του συλλόγου Κων/νος Μανιουδάκης.

Πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες  και μία ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα αναμένεται να αποτελέσουν και οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα της φετινής Εμποροπανήγυρης.

Στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή, η οποία έχει τοποθετηθεί στο ψυχαγωγικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης, πρωταγωνιστούν τοπικά μουσικά σχήματα, καθώς και δημοφιλείς ερμηνευτές της παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Δευτέρα 04/09
LIVE από το μουσικό σχήμα «4 Τέταρτα»

Τρίτη 05/09
Έντεχνη μουσική βραδιά με το σχήμα: «PEROtheband»

Τετάρτη 06/09
Ποντιακή παραδοσιακή μουσική βραδιά με τον Στάθη Νικολαΐδη

Πέμπτη 07/09
Ατόφια παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα με την ιδιαίτερη αισθητική του σχήματος «Γιαγκίνι»

Παρασκευή 08/09

«DJs της Κατερίνης επί σκηνής» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: