24 Σεπτεμβρίου 2017

«Εξάρα» για τον Εθνικό Κατερίνης


Εύκολο απόγευμα είχε ο Εθνικός Κατερίνης απέναντι στον Ταύρο Ελάφου, τον οποίο συνέτριψε με 6-0 στο «Ιωάννης Καλλιανίδης» σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Σταθμού καθάρισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας πέντε γκολ από το 14’ μέχρι το 37’. Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Νίκος Μυστρίδης, πέναλτι που κέρδισε ο Φουντουκίδης από τον Δεληγιαννίδη. Στο 21’ ο Γκουνταμάνης, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 28’ ο Δελαβερίδης, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0.

Στο 33’ ο Φουντουκίδης έκανε το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα και ο Θωμαΐδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Γκουνταμάνης στο 51ο λεπτό του αγώνα.

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος
Βοηθοί: Πάτσας, Αναστασιάδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Βαβατσιούλας, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Κορινιώτης, Δελαβερίδης, Μπαλαούρας (57’ Ν. Δεληγιαννίδης), Φουντουκίδης (72’ Παρθενόπουλος), Ν. Μυστρίδης (53’ Δελίδης), Γκουνταμάνης (78’ Γιαννιτσίδης).


ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ: Χ. Δεληγιαννίδης, Βαρυτιμίδης (68’ Λιανός), Διαμαντόπουλος, Μαρτιροσιάν (86’ Μαρκάτης), Παπαγιαννόπουλος, Ψαριάης, Τύρελης (46’ Μουρατίδης), Μέια, Κοσμίδης, Γεωργαντάς, Σουρλόπουλος (68’ Αδαμόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: