5 Σεπτεμβρίου 2017

Πέλεκυς Κυριάκου σε Τραγάκη & υιό για την έδρα στη Β'Πειραιά

Ο πολύπειρος ως αρχαιότερος βουλευτής της ΝΔ υπέπεσε σε μια πολιτική γκάφα που ουδείς πρόεδρος οποιουδήποτε κόμματος μπορούσε να επιτρέψει!
Σε συνέντευξη ελαφρώς life style ενημέρωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και προανήγγειλε πως την έδρα του στη Β. Πειραιώς θα την...κληρονομήσει στον γιο του. Ο οποίος ενδεχομένως καθόλα άξιος «πληρώνει» την πατρική πολιτική ελαφρότητα.
«Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές - θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο κ. Τραγάκης.

Επεσε πέλεκυς προς γνώση και συμμόρφωση       

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία «έκοψε» τον Παναγιώτη Τραγάκη - προκύπτει ότι μάλλον είχε υπάρξει συμφωνία - και ξεκαθαρίζει πως το ίδιο θα συμβεί με κάθε άλλον που θα προκαταλάβει απόφαση του προέδρου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: