18 Σεπτεμβρίου 2017

Φιλική ήττα για τον Πιερικό από τον Κιλκισιακό


Την ήττα με 2-0 από τον Κιλκισιακό γνώρισε ο Πιερικός σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Κωστίκο και κάποιες ευκαιρίες ακόμη, όμως η ομάδα οι παίκτες του Κιλκισιακού ήταν πιο αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Πιερικού και με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πήραν τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Παναγιωτόπουλος στο 72’ και στις καθυστερήσεις ο Παπαρτζής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο, τους διαιτητές του αγώνα κ. Νίκολιτς Ντράγκαν, κα. Πατρή Αικατερίνη, κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας (Τοπουζλής), Σαμανίδης (Γούτσιος), Καραγκούνης (Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Κυριλλίδης (Παραφέστας), Τουλκερίδης, Τερζής, Λαζαρίδης (Καταχιώτης), Κραγιόπουλος (Κωστίκος), Γκουντρουμπής (Κοκονόζι), Κτιστόπουλος (Λαμπίρης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κολιοφούκας, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Μετεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Νικολαϊδης, Καθάριος.
Έπαιξαν επίσης: Κουραλίδης, Δρόσος, Πολύζος, Ιωαννίδης, Ρετζίνας, Παπαρτζής, Πιπερτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: