4 Σεπτεμβρίου 2017

«Πεντάρα» για την Εθνική Ελπίδων επί της Μολδαβίας

Η Εθνική Ελπίδων διπλασίασε τις νίκες της στην προκριματική φάση του Euro 2019, που θα διεξαχθεί σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο, καθώς μετά το 2-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Λευκορωσίας, σήμερα συνέτριψε με 5-1 τη Μολδαβία στο Περιστέρι. 

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο 7΄ με τον Γαλανόπουλο, στο 34΄ ισοφάρισε ο Καράρους, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Εθνική ξαναπήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Κουλούρη, ο οποίος δέχθηκε πάσα του Ανδρούτσου.

Το... καλό η «γαλανόλευκη» το κρατούσε για το δεύτερο μισό. Στο 47΄ ο Λημνιός έγραψε το 3-1 από γύρισμα του Κουλούρη, στο 57΄ ο δημιουργός έγινε σκόρερ για το 4-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του, ενώ το τελικό 5-1 σημειώθηκε στο 78΄ με το πέναλτι του Ανδρούτσου, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μεληκιώτη από τον Τίμπουρ.

Η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10 Οκτωβρίου, με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο εκτός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76΄ Μεληκιώτης), Λημνιός, Ανδρούτσος (79΄ Π. Ορφανίδης), Μανθάτης (65΄ Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: