7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ της ΝΔ κου. ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗ, ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


Η οργανωτική και εκλογική ετοιμότητα, η προετοιμασία ενόψει της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και το πολιτικό μήνυμα της Ν.Δ. στους πολίτες, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιου Κονταδάκη, του Αν. Γραμματέα Μακεδονίας-Θράκης κ. Αμανατίδη και του Τομεάρχη της Ν.Δ. στην Πιερία Λευτέρη Κλώνου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, καλωσόρισε το κλιμάκιο της Γραμματείας Οργανωτικού και ευχαρίστησε τον Γραμματέα κ. Κονταδάκη προσωπικά, για την συνεργασία και την υποστήριξη στη νομαρχιακή και τις τοπικές οργανώσεις του νομού.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στυλιανός Κονταδάκης τόνισε ότι η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ είναι συνεχώς δίπλα στις Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, αρωγός στην συνεχή προσπάθεια τους, ιδιαιτέρως δε σε μια δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα και έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι ενωμένοι θα πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Ζήτησε ενότητα, επαγρύπνηση και συμμετοχή σημειώνοντας πως,
οι νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις αλλά και οι πολίτες που στηρίζουν την παράταξη, αποτελούν την πραγματική δύναμη της Ν.Δ.
Ακολούθησε διάλογος για οργανωτικά θέματα, ενώ έγινε παρουσίαση των δράσεων της Γραμματείας Οργανωτικού και ακούστηκαν πολλές προτάσεις για τη βελτίωση της οργανωτικής λειτουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: