7 Σεπτεμβρίου 2017

Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Έλα ρε Κυριάκο, ο Τραγάκης σε πείραξε; Εσάς όλο το σόι Βασίλειο πάει. Μας έψησες τώρα. Γιοι, κόρες, εγγόνια, γαμπροί, βαφτιστήρια όλοι στο χορό είναι.

**
Θα μπορούσες να πεις «θα αξιολογηθεί» και τέρμα η ιστορία.. αλλά σε καταλαβαίνω, που να δείξεις πυγμή σε Σόϊμπλε και Μέρκελ κάτι ψόφια ψάχνεις για να μιμηθείς κι’ εσύ τον Αντρέα. Κι εσύ κι ο Τσίπρας τα ξέρετε, άλλο ηγέτης άλλο ικέτης.
**
Με μεγάλη επιχειρηματική ομάδα ήρθε ο μεσιέ Μακρόν. Μάλλον πρόκειται για κοράκια που οσμίστηκαν πτώματα. Και  παρακαλώ ο Μακρόν συνοδεύεται από τον πρόεδρο της Total, όχι τον γιαουρτά τον πετρελαιά.
**
Θυμάστε κάποια σημεία, στο κέντρο της Αθήνας με τους γνωστούς άγνωστους που ρήμαζαν τον τόπο, τους μετανάστες και την προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής. Τα κατάφεραν. Κι έρχονται τώρα αμερικάνικα funds να εξαγοράσουν το φτηνό κέντρο και να το γεμίσουν πεντάστερα ξενοδοχεία. Είναι κι αυτό στο πλαίσιο της ανάπτυξης.
**
Κλείνει ο κατάλογος υποψηφίων στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θα είναι ένα από τα μεγάλα γεγονότα του φθινοπώρου. Η Πιερία στους ρυθμούς εκλογής ηγέτη.  Τι βλέπω για την ώρα; Κλίμα για Καμίνη από τους μετριοπαθείς, κλίμα για Φώφη από τους ορθόδοξους κι όχι μόνο.
**
Πολλές πάντως υποψηφιότητες μπήκαν με το σκεπτικό ότι δεν έχει  σημασία να κάνεις πρωταθλητισμό αλλά αθλητισμό.
**
Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται και για το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής παράταξης. Το ενδεχόμενο μιας έδρας για το νομό είναι πάντα ανοιχτό αφού οι εκτιμήσεις φέρνουν την παράταξη στη θέση του τρίτου κόμματος με ανοδική τάση.
**

Και μη δίνετε βάση στις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν γιατί είναι λιβανισμένες από τους επιτήδειους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: