18 Οκτωβρίου 2017

Έκθεση Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών (17-20 Οκτωβρίου 2017)

Την 16 Οκτωβρίου 2017, στα πλαίσια των εργασιών για τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών, που λαμβάνει χώρα από 17 έως 20 Οκτωβρίου 2017 σε έναν υπέροχο χώρο πολιτισμού και παιδείας στο ίδρυμα Σταύρου Νιάρχος, παρευρέθη και συναντήθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής Διοικήσεώς μας κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος, με τον πρόεδρο κ. Καραπατάκη Ιωάννη και τα λοιπά μέλη του Δ. Σ. / Δ.Ε.Α.

Ο πρόεδρός μας ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α. στην έκθεση και εντυπωσιάστηκε από τα σπουδαία, σε καλλιτεχνική αξία εκθέματα, μεταξύ των οποίων και δύο δημιουργίες του Χρήστου Δέλλα, πρώην προέδρου της Τ. Δ. μας.

Ο κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνος συνεχάρη το Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος Δ.Ε.Α., για την πρωτοβουλία αυτή και τους ευχήθηκε να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και καλή επιτυχία η έκθεση. Επίσης δόθηκαν ευχές από καρδιάς για καλή δύναμη και πολύ υπομονή, έτσι ώστε στο μέλλον να αναληφθούν ανάλογες πρωτοβουλίες που προβάλουν και αναδεικνύουν το διαφορετικό και αληθινό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αποτελεί  αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.

"Servo per Amikeco" 
"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 
Από το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: