19 Οκτωβρίου 2017

Ήττα για τον Ολυμπιακό, 3-1 από την Μπαρτσελόνα

Κυρίαρχη η Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νόου», νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, φτάνοντας στο απόλυτο «3x3» και αφήνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς βαθμό.


Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό, με την Μπάρτσα να έχει καθολική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και μετά την αποβολή του Πικέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42’.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ όταν ο Ντεουλοφέου έβγαλε τη σέντρα και ο Νικολάου έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Παρά την αποβολή του Πικέ στο 42’, η Μπαρτσελόνα εξακολουθούσε να έχει την κατοχή και έφτασε στο 2-0 στο 61’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μέσι που έφτασε τα 100 γκολ στο Champions League.

Τρία λεπτά μετά, μετά από ενέργεια του Μέσι, ο Ντιν με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89’ ο Νικολάου με πολύ ωραία κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπουσκέτς (80' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (46' Μαστσεράνο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ, (55' Τζούρτζεβιτς) Ρομαό, Ζντίελαρ, Καρσελά (65' Πάρντο), Οφόε (72' Φορτούνης), Ανδρούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: