13 Οκτωβρίου 2017

Στις υποθέσεις του Μιχ. Ζαφειρόπουλου αναζητούνται τα κίνητρα της δολοφονίας


Να εξακριβώσουν τα κίνητρα των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας.

Για να το πετύχουν αυτό, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, περνούν από «κόσκινο» τις υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, ενώ εξετάζουν λεπτομερώς το κινητό τηλέφωνο, το υπολογιστή και το αρχείο του θύματος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η δολοφονία του συνδέεται με κάποια από τις υποθέσεις που είχε αναλάβει.

Άλλωστε, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες εμφανίστηκαν στο δικηγορικό γραφείο ως πελάτες που ήθελαν να συζητήσουν για μια υπόθεση που είχε ήδη αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Παράλληλα, παίρνουν καταθέσεις από όλους τους συνεργάτες και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του 52χρονου δικηγόρου, προκειμένου να συλλέξουν όλες τις πληροφορίες για τις επαγγελματικές του υποθέσεις και ότι άλλο τον αφορούσε και ενδεχομένως να βοηθήσει στην έρευνα.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: