16 Οκτωβρίου 2017

«Τέλος» οι Γερμανοί από τον Αιγινιακό - Δίνει τις μετοχές ο Νιώπας

Ο Γιάννης Νιώπας δεν προχώρησε τη συνεργασία με το γερμανικό fund και βρίσκεται ήδη σε επαφές με τρεις ενδιαφερόμενους για την πώληση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Αιγινιακός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, οι Γερμανοί δεν θα αγοράσουν τελικά μετοχές του Αιγινιακού και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της βόρειας Πιερίας έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει. Έμεινε το καλοκαίρι με την προοπτική ότι θα είχε βοήθειες, αλλά πλέον δείχνει αποφασισμένος να βρει, είτε στρατηγικό επενδυτή, είτε αγοραστή για να πουλήσει την ομάδα.

Ο Γιάννης Νιώπας φέρεται να συζητά με τρεις ενδιαφερόμενους επενδυτές, έναν από την Ελλάδα και δύο από το εξωτερικό εκ των οποίων ο ένας από τα Βαλκάνια. Σε ό,τι αφορά στον Θωμά Σβαρνόπουλο, που μεσολάβησε για το deal με τους Γερμανούς, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι θα συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής στον Αιγινιακό, γιατί η ΠΑΕ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την έως τώρα συνεργασία τους.

Ο Αιγινιακός είναι από τις λίγες ΠΑΕ της Football League που πήραν άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης, ενώ τονίζεται ότι θα περάσει με επιτυχία και τη διαδικασία ελέγχου από την ΕΕΑ, η οποία θα χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: