11 Οκτωβρίου 2017

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Ποιος το ‘πε ότι δεν πάμε καλά. Πρώτα-πρώτα η ανεργία μειώθηκε στο 21% και χωρίς να έρθει η ανάπτυξη. Λέμε τώρα, αν φύγουν άλλες 300 χιλιάδες νέοι στο εξωτερικό, δεν θα πέσει κι άλλο;
**
Εξώδικο της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Ραγκούση για δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων ιερέων. Μου ήρθε μια παλιά φράση κατά νου: «Δεν σε είπαμε και καμπούρη».
**
Πυρ, γυνή και θάλασσα. Λάχανο τον έφαγε η Βουλγάρα τον καρδιολόγο. Φαγώθηκε και ο Κικίλιας. Προς θεού, η Μπαλατσινού δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.
**
Κοράκια από Γερμανία, Αμερική και Ισραήλ γέμισαν την Αθήνα και σημαδεύουν τα καλύτερα ακίνητα σε τιμές μπιρ-παρά. Κρα κρα βρε αχόρταγοι, μαζί σας θα τα πάρετε;
**
Κοράκι πήρε πολυτελές σπίτι σε πλειστηριασμό από τράπεζα, αλλά όταν πήγε να το παραλάβει, βρήκε μόνο τούβλα και χαλάσματα. Είναι ο άλλος δρόμος.
**
Με 148 «ναι» πέρασε η αλλαγή φύλου στη βουλή. Πολύς ντόρος για το αυτονόητο, λες και θα γεμίσουν αύριο τα χειρουργεία από διεμφυλικούς. Κρας-τεστ για την κυβέρνηση ήταν με 6 απώλειες. Καλή συνέχεια.
**
Ακούσαμε κι αυτό. Η κυβέρνηση χαϊδεύει τους διεμφυλικούς για ψηφοθηρικούς λόγους. Αστειότητες. Αν δεν χαϊδέψει τους οφειλέτες δημοσίου και τραπεζών, τους βλέπω Τρίτη δύναμη και καταϊδρωμένη.
**
Άκουσον, άκουσον. Πεντακόσιες χιλιάδες πελάτες της η ΔΕΗ θα μεταφέρει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις βάσει μνημονιακής δέσμευσης. Δεν μένει παρά να πουλήσουν σε καλή τιμή και τα ΑΦΜ μας σε ξένα funds και γιατί όχι κι εμάς τους ίδιους.
**
Κι όμως έγινε. Ήθελε να πουλήσει το ένα του νεφρό για να ξεχρεώσει την τράπεζα αλλά η τιμή ήταν εξευτελιστική, γιατί η προσφορά είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια άλλη μορφή κανιβαλισμού που εμφανίζεται στην πολιτισμένη Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: